Acıbadem Hospital Group

Grupul de spitale Acıbadem are in componenta 17 spitale generale cu servicii complete si 13 clinici ambulatorii, incepand din 1991, toate situate in Turcia. Acıbadem ofera servicii de diagnostic si tratament complex si are angajati cei mai buni medici, tehnologie medicala avansata, infrastructura dedicata si acreditare medicala JCI.

Acıbadem este un centru de referinta pentru multe tratamente complexe, care necesita tehnologie si experienta avansate. In special centrele de medicina sportiva si centrele de chirurgie robotizata sunt centre de referinta, care au oferit grupului de spitale Acibadem recunoastere la nivel national si international. Aceste centre sunt dotate cu ultimele tehnologii si conduse de fizicieni de renume.

Medipol Hospital Group

Medipol, cu personalul sau extrem de competent si cu echipamente si dotari medicale avansate, a inceput sa-si ofere serviciile in domenii medicale vaste inca din anul 1997.

Megacomplexul Medical Medipol a fost pus in functiune in 2012 si nu este doar un spital universitar, ci este primul complex de sanatate privata din Turcia, care contine patru spitale distincte in zonele de sanatate generala, oncologie, chirurgie cardiovasculara si stomatologie. Pe langa investitiile foarte mari in sanatate pe care le-a facut, Megacomplexul Medical Medipol iese in evidenta si ca fiind institutia de sanatate cu cele mai multe categorii medicale din Turcia.

Medicana Hospital Group

Grupul de Sanatate Medicana ofera servicii de asistenta medicala in toate spitalele afiliate si facilitati medicale private, in deplina conformitate cu standardele medicale recunoscute la nivel international.

Facilitatile lantului de asistenta medicala Medicana este format din 7 spitale generale, inclusiv Medicana International Istanbul si Medicana International Ankara si alte 2 spitale de ingrijire dentara. Suntem mandri sa oferim servicii de asistenta medicala 24/7 la cel mai inalt nivel, in toate departamentele.

LIV Hospital

Primul dintr-un nou lant de spitale ultra-moderne deschise in ianuarie 2013, LIV Hospital Ulus, se afla in cartierul rezidential exclusivist si linistit din Ulus, situat in gradini luxuriante si parcuri cu vedere la Bosfor, in centrul orasului Istanbul. Numele LIV vine de la „Leading Vision International“, un concept distinct de design pentru un spital. LIV pune accent pe tratamentul si ingrijirea pacientilor din toata lumea si ii pune pe acestia pe primul plan, punandu-le la dispozitie un personal medical specializat si un numar de 154 de paturi, 8 camere de  operare si 50 de departamente, toate intr-un spatiu de 30.000 m2.

MedicalPark Hospital Group

Medical Park Healthcare Services Group a fost infiintat in 1995, sub sloganul „asistenta medicala pentru toti“, fara a face concesii cu privire la calitatea principiilor etice medicale. MedicalPark Hospital Group raspunde asteptarilor societatii prin servicii de cel mai inalt nivel si in scurt timp a devenit lider in domeniul asistentei medicale, in Turcia.

Astazi, Medical Park Group of Companies pune la dispozitie 2 Spitale Complex, 15 spitale si 1 Centru Medical cu scopul de a servi prin calitate si standarde inalte, nu numai in Turcia, ci si cetatenii din intreaga lume.

Kolan Hospital Group

KOLAN HOSPITAL GROUP a infiintat Kolan Medical Center inca din 1997, ca prima veriga a lantului sau de spitale. Kolan Spitalul Group este un furnizor de servicii de sanatate de incredere si de inalta calitate si ofera pacientilor conditii excelente, incepand cu infrastructura fizica si tehnologica si continuand cu inovatii in domeniul medical ce respecta cerintele pacientilor de astazi.

Istanbul Fertility (IVF) and Women’s Health Center

Istanbul Fertility (IVF) and Women’s Health Center ofera pacientilor toate tipurile de servicii in ceea ce priveste tratamentul infertilitatii, cu un personal de specialitate, infrastructura stiintifica si imbunatatita si etica in munca.

Centrul a fost fondat in 2005 in GUMUSSUYU, Taksim si lansat oficial in februarie 2006. Centrul este proiectat astfel incat sa raspunda la toate nevoile pacientului cu infrastructura, echipamente si instalatii tehnice abilitate, avand un personal calificat si cu experienta.

Dünyagöz Hospital Group

De la infiintarea sa in 1996 si pana in prezent, Dünyagöz Hospitals Group a furnizat servicii, timp de 365 de zile si 24 de ore, pentru toate problemele oftalmologice.

Dünyagöz ofera servicii de oftalmologie in 18 centre de ingrijre, atat in Turcia cat si in Europa, prin virtutea tehnologiei sale avansate, echipa medicala de 150 de membri cu experienta si specialisti din mediul academic.

Neo Life Oncology Center

NeoLife Medical Center este structurat ca un centru oncologic de referinta unde cele mai noi protocoale de tratament sunt aplicate pacientilor pe care noi avem privilegiul de a-i trata.

Centrul ofera programe de tratament personalizat pentru fiecare individ printr-un studiu meticulos al celor mai recente progrese tehnologice si metode de tratament integrate.

Memorial Healthcare Group

Memorial Healthcare Group pune la dispozitie 10 spitale si 3 centre medicale situate in Istanbul, Ankara, Kayseri, Antalya si Diyarbakır, inca din anul 2000.

Akdeniz University Hospital

Akdeniz University a inceput sa ofere servicii incepand cu anul 1982. Akdeniz University este una dintre cele mai bune universitati din lume cu privire la transplantul de organe. Primul transplant din lume de success al uterului a fost realizat la Akdeniz University.

Mehmet Akif Ersoy Hospital

Mehmet Akif Ersoy Spitalul este un expert in tratarea bolilor de inima si chirurgie cardiovasculara.