Despre HCT

HCT Medical este o agenție  de consiliere si asistenta medicala care faciliteaza accesul la sistemul medical din Turcia, oferind cel mai bun tratament medical, in spitalele moderne, echipate cu cea mai avansata tehnologie. Alegand serviciile noastre poti beneficia de un pachet de tratament, calatorie si cazare, adaptat nevoilor tale.

Ce găsești la HCT Medical:

  • Tratament medical in spitalele ultramoderne din Turcia;
  • Cele mai inalte standarde de ingrijire medicala clinica si chirurgie livrate de specialisti de top;
  • O reactie si un raspuns imediat la nevoile si cerintele clientilor nostri. Biroul de Sanatate are personal local vorbitor de limba engleza cu care va veti intalni in aeroport si care te va conduce la hotel sau la spital. In acest fel ne asiguram ca te simti confortabil dupa sosire si ca iti sunt acoperite nevoile in timpul sejurului.
  • Pachete personalizate, care pot include calatoria, cazarea si servicii medicale de calitate.
blog02

Ce ne diferentiaza:

Multe dintre spitalele si clinicile din Turcia sunt deja foarte cunoscute in Romania. Exemplele cele mai semnificative sunt Acibadem, Anadolu, Medical Park sau Florence Nightingale.

Noi, la HCT Medical, am stabilit relatii profesionale cu cele mai importante spitale private si clinici specializate in transplantul de par din Turcia, pentru a ne asigura ca pacientii nostri beneficiaza de tratament si ingrijire de prima clasa.

In plus fata de tratamentul medical, putem oferi un pachet complet de servicii, organizand calatorii, cazare pentru pacient si orice prieten insotitor sau membru al familiei. De asemenea, putem organiza excursii daca pacientul se simte bine in timpul convalescentei.

Echipele noastre din Turcia au expertiza medicala si vor analiza informatiile pe care pacientul ni le-a furnizat, pentru a gasi cei mai potriviti specialisti si cele mai potrivite spitale in care problema ta medicala sa fie tratata.

Ce e bine sa retii?

  • Suntem o agenție  de consiliere si asistenta medicala;
  • Serviciile noastre faciliteaza accesul la sistemul medical din Turcia. Prin reteaua noastra extinsa de colaboratori, putem indentifica cei mai buni medici specialisti in functie de nevoile tale si astfel vei beneficia de tratament in cele mai bune clinici medicale din Turcia;
  • Oferim pachetul medical potrivit nevoilor tale. De restul nu trebuie sa-ti faci nicio grija, ne ocupam noi. Pe langa consultanta medicala, te ajutam cu asistenta turistica, bilete de avion, transfer privat de la aeroport direct la hotel, transport la si de la centrul medical pentru fiecare sesiune de analize, etc.
  • Imbinam utilul cu placutul: ne preocupam de sanatatea ta, iar apoi, daca doresti, poti vizita atractiile turistice.

Pentru a intelege natura problemei medicale, te rugam sa completezi urmatorul formular care ne va furniza date importante despre pacient: